About Us


Tuska-Torstai on vuodesta 2017 Tuska-festivaalin liitännäisenä toiminut musiikkikilpailu. Alkuperäisenä ajatuksena oli tarjota festivaalin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi jokeriväylä Tuskan lavalle, minkä groove-jyrä Where’s My Bible raivokkaasti korkkasikin. Kysyntää ja tarjontaa enemmän kuin riitti, ja kilpailu uusittiin toiselle kaudelle 2018 Keoman progressiiviseksi punttitreeniksi. Kolmantena vuonna 2019 liitokset jo repeilivät laadusta, ja palkinto jaettiin kahtia tuoreen bailuteurastaja Wake Up Frankie:n ja pieteetillä eteerisen nykymetallinsa hitsanneen Balance Breach:in kesken.

Erityismainintana vuoden 2018 finalistit I Revolt & Pahan Ikoni jotka kiinnitettiin rundaamisensa hedelmänä 2019 festivaalille.

Vuoden 2020 askel eteenpäin on painaa Helsingistä helvettiin ja järjestää esikarsintoja sekä semifinaaleja myös Joensuussa, Jyväskylässä kuin Oulussa. Riittääkö teidän volyymi sulattaa Suomen sydänmaat Tuskan metallimekkaan asti?Kilpailun säännöt


Mikäli joku kilpailijoista rikkoo jotain edellä mainituista säännöistä, tuotannolla on oikeus purkaa kilpailijan osallisuus kilpailussa, perua kisatulos ja periä tahallisesta vahingon aiheuttamisesta korvaus kilpailijalta.

Kilpailun tuotanto pitää oikeuden hylätä tai purkaa ilmoittautumisen seuraavissa tapauksissa:

Esiintyminen


Äänestys ja jatkoon pääseminenTuska-Torstai on Tuskasta erillään toimiva toimija ja kilpailun toiminnasta vastaa itsenäinen toimija yhteistyössä Tuska festivaalin kanssa. Tuska festivaalin tuotannosta ja organisoinnista vastaa Finnish Metal Events Oy.

YHTEISTYÖSSÄ:

Pidätämme oikeudet muutoksiin